Palveluni yrityksille

Organisaatiopaketti 

Tuo yrityksesti nykyaikaan ja tarjoa henkilöstölle työnohjausta ja henkilökohtaista terapiaa lisäämään työhyvinvointia ja sitä kautta tuottavuutta. Nämä palvelut ovat yrityksille, joiden arvoihin kuuluu inhimillisyys, voimavarakeskeisyys ja luonnollinen luovuus. Ota yhteyttä sähköpostilla niin kartoitetaan yhdessä luovat tavat integroida terapiaa osaksi työkulttuuria.

Työnohjaus

Uupumus, jatkuva stressi ja yleinen pahoinvointi työpaikoilla on lisääntynyt suuresti. Avullani on mahdollista tehdä suuria muutoksia sekä yksilötyönohjauksessa sekä organisaatioiden kehitysprojekteissa, joissa tuottavuus saadaan kasvuun lisäämällä kohtaamisen kulttuuria. Kulttuuri ja asenne, jossa ihminen kohdataan pysähtyen. Tarjoan palveluitani ihmisille, jotka kaipaavat selkeytystä työpaikalla oleviin ristiriitoihin tai muihin haasteisiin. 

Työhyvintointipäivät

Anna yrityksesi tai organisaatiosi ihmisille pysähdys yhdessä itsen ja yhteisönne äärelle. Luon syvää läsnäoloa tukevalla toiminnalla sekä hidastamisella yhteisöönne aivan uudenlaista hyvinvointia ja inspiraatiota toimia yhteisen tavoitteen hyväksi. Lisään tietoisuutta siitä, mikä toimii ja voimme myös lempeästi olla sen äärellä, mihin toivotaan muutosta. Ammennan systeemisestä ymmärryksestä ihmisten välisiin suhteisiin selkeyttä ja sujuvuutta, jotta energiaa vapautuu enemmän itse tuottavan työn tekemiseen. Laita sähköpostia tai soita ja pyydä tarjous!